Domov
Volitve 2018-2023 PDF Natisni E-pošta
Avtor Administrator   
torek, 07 november 2017

Pozdravljeni

V prilogah objavljamo pomembne dokumente za razpis in izvedbo volitev v PGD Loka pri Žusmu za mandatno obdobje 2018-2023.

Vse člane PGD Loka pri Žusmu vabimo na razširjeno sejo društva v ponedeljek 4.12.2017 ob 19:00 uri.

Priponke:
Prenesi to datoteko (Dopolnjen Statut PGD Loka pri Žusmu_2012.pdf)Statut PGD Loka pri Žusmu.pdf[ ]121 kB
Prenesi to datoteko (obrazec_Soglasje.pdf)Obrazec za soglasje h kandidaturi.pdf[ ]131 kB
Prenesi to datoteko (Pravilnik k kandidacijskem postopku PGD Loka pri Žusmu 2018.pdf)Pravilnik k kandidacijskem postopku PGD Loka pri Žusmu 2018.pdf[ ]79 kB
Prenesi to datoteko (razpis volitev_PGD Loka 2018.pdf)Razpis volitev PGD Loka pri Žusmu 2018.pdf[ ]206 kB
 
10. meddruštveno tekmovanje PGD Loka pri Žusmu PDF Natisni E-pošta
Avtor Administrator   
torek, 02 avgust 2016

Prostovoljno gasilsko društvo Loka pri Žusmu RAZPISUJE 10. meddruštveno gasilsko tekmovanje ženskih

in moških desetin za pokal KS Loka pri Žusmu.

 

Tekmovanje bo v soboto, 27. 8. 2016 ob 18.00 uri pred gasilskim domom PGD Loka pri Žusmu.

 

Tekmovalna disciplina za moške in ženske desetine je:

- vaja z MB po pravilih CTIF-a, suha izvedba

 

Izvaja se ena vaja, dodatne točke na leto se ne obračunavajo.

 

Nagrade:

- za prva tri mesta v ženski in moški konkurenci bodo podeljeni pokali,

- podeljen bo pokal za najbolj oddaljeno ekipo.

 

Za tekmovanje se prijavite do 27. 8. 2016 na telefonski številki 041/894-066 (Darko Mikša), ali pa na dan tekmovanja do 22.00 ure. Razglasitev rezultatov bo pol ure po končanem tekmovanju. Pokale in priznanja prejmejo le ekipe, ki bodo prisotne pri razglasitvi rezultatov.

 

Vljudno vabljeni!

UO PGD Loka pri Žusmu 

 
Rezultati 9. meddruštvenega tekmovanja PDF Natisni E-pošta
Avtor Administrator   
sobota, 29 avgust 2015

Objavljamo rezultate 9. meddruštvenega tekmovanja PGD Loka pri Žusmu za pokal KS Loka pri Žusmu.

Iskrene čestitke!

REZULTATI.pdf

 
Državno tekmovanje Ormož 2014 PDF Natisni E-pošta
Avtor Administrator   
sobota, 31 maj 2014

V mesecu maju je bilo pred gasilskim domom Prostovoljnega gasilskega društva (PGD) Loka pri Žusmu kar živahno. Pod okriljem predsednika Bernarda Zeme ml. in poveljnika Darka Mikše so potekale intenzivne gasilske vaje in priprave, na katerih so sodelovali gasilci vseh generacij. Pripravljali so se na državno gasilsko tekmovanje za memorial Matevža Haceta , ki se je odvijalo v Ormožu. Gasilsko zvezo Šentjur je na državnem tekmovanju zastopalo 5. ekip. Štiri iz PGD Loka pri Žusmu in ena iz PGD Lokarje. Skupno so ekipe dosegle odlične rezultate. Mladinci z mentorjem Žigom Gobcem so osvojili 7. mesto, mladinke z mentoricami Jasmino Zeme in Petro Zeme so bile na 8. mestu, pionirji z mentoricami Nastjo Kos in Sergejo Kos so se uvrstili na 11. mesto in članice A, z mentorjem Bernardom Zeme ml. 8. mesto. Vsi udeleženci so bili doseženih rezultatov ponosni, saj že sama uvrstitev na državno tekmovanje za društvo predstavlja velik dosežek in čast, zato so se zavidljivih rezultatov toliko bolj veselili. Predsedstvo in člani PGD Loka pri Žusmu se zahvaljuje vsem, ki so pripomogli k udeležbi ter opremljanju tekmovalcev za državno tekmovanje. Iskrena hvala Gasilski zvezi Šentjur, občini Šentjur in županu Marku Diaci, svetu krajevne skupnosti Loka pri Žusmu in predsedniku Srečku Krajnčanu, KS Tinsko, podjetju Spojka d.o.o., Luciji Čoklc ter Milanu Grobinu.

Fotogalerija

 
Operativna vaja PGD Loka pri Žusmu PDF Natisni E-pošta
Avtor User_Loka   
sobota, 10 maj 2014

Prostovoljno gasilsko društvo Loka pri Žusmu je 26. 4. 2014 ob 15. uri organiziralo in izvedlo večjo operativno gasilsko vajo na gasilski dom v Loki pri Žusmu. Pri izvedbi vaje je sodelovalo sedemdeset gasilcev operativcev iz PGD Loka pri Žusmu, PGD Pristava pri Mestinju, PGD Sveti Štefan in PGD Dobrina. Vajo je vodil domači poveljnik Darko Mikša.

Taktična zamisel vaje je temeljila na vstopanju v objekt, gašenju notranjih požarov ter reševanju in nudenju prve pomoči ponesrečenim. Vaja je bila zelo razgibano zastavljena; v času večje javne prireditve je v dvorani gasilskega doma prišlo do požara v kuhinji, ki se je zelo hitro razširil na večji del doma, predvsem v spodnje prostore. Da je bilo še bolj zanimivo, je v času požara prišlo do neurja, na stopnišče se je podrlo drevo in onemogočilo reševanje ponesrečenih iz dvorane.

Vajo so si ogledali ter analizirali poveljnik GZ Šentjur Martin Cmok, poveljnik GZ Šmarje pri Jelšah Bogdan Krumpak ter poveljnik celjske regije Bojan Hrepevnik. Vajo so ocenli kot zelo dobro, posebej so pohvalili izredno dobre medsebojne odnose med gasilci omenjenih društev in pripravljenost na medsebojno pomoč v primeru hujše nesreče.

 

 Darko Mikša

 
<< Začni < Nazaj 1 2 Naprej > Konec >>

Rezultati 1 - 9 od 14

Vreme

Radarska slika padavin

Požarna ogroženost

Trenutno prijavljeni